Top icon mobile

ZOEKTOCHT NAAR GRANDEUR

- 8 APRIL 2022 -

Kampioenen, dromers, leiders, sterren. Hun zoektocht naar grandeur inspireert ons eigen verhaal van innovatie en authenticiteit, en stuwt ons naar een toekomst vol mogelijkheden. Ontdek de tijdloze erfenis van onze helden samen met horloges uit elke Hamilton-collectie in ‘The Pursuit’, een korte film geregisseerd door Adam Dillon.

‘The Pursuit’ werd gefilmd in de San Francisco Bay Area en opent een venster op het verleden, het heden en de toekomst van Hamilton. In snelle beelden vertellen verschillende personen — een piloot, directeur en jonge professionals die genieten van het stadsleven en de natuur — een verhaal over avontuur en creativiteit. "Met 130 jaar geschiedenis hebben we zoveel verhalen te vertellen", aldus Vivian Stauffer, CEO van Hamilton. “We wilden iets creëren dat het hart van Hamilton laat zien — dat ons erfgoed, onze spirit en onze continue zoektocht naar grandeur omvat."

De zoektocht naar grandeur begint met een signaal: het fluisteren van nieuwe ideeën, de belofte om nooit genoegen te nemen met de middelmaat
Achter elke triomf schuilt een wens, een droom, een gedachte: een idee.
Minder dan een eeuw geleden bestonden horloges op batterijen en digitale uurwerken alleen in sciencefiction-verhalen. Breng onvoorstelbare concepten tot leven met onze Ventura Elvis80 Skeleton Automatic en PSR Digital Quartz, ontworpen als eerbetoon aan iconische radicale veranderingen in de industrie.


Deze zoektocht daagt u uit om uw grenzen te verleggen totdat u zich echt springlevend voelt
Overwin obstakels met een open geest en het streven naar uitmuntendheid dat onze Jazzmaster Open Heart Automatic aandrijft.
Reis naar het onbekende met de moed van onze Khaki Aviation Pilot Pioneer Mechanical.


Evolueer met een bewust doel, streef de toekomst na
Verken nieuwe grenzen met de kracht en stijl van onze Khaki Navy Scuba Automatic.
Stap de toekomst in met de avontuurlijke spirit van onze Khaki Field Mechanical Bronze.
De zoektocht naar grandeur is de tijdloze erfenis van een held.

Khaki Navy Scuba AutoKhaki Navy Scuba Auto

Durft u het signaal te volgen?
Ontdek: The Pursuit