Top icon mobile

EEN VELDHORLOGE DAT ALLES MET ZICH MEEDRAAGT

- 4 APRIL, 2022 –

Nieuwe maten en modellen van de Khaki Field

Klaar om erop uit te gaan? Onze Khaki Field Titanium Automatic is klaar voor uw volgende outdooravontuur met een combinatie van lichtgewicht functionaliteit en authentieke, militaire stijl.

Met eerdere modellen, waaronder de in-game en reallife Far Cry® 6 editie, hebben onze nieuwste titanium veldhorloges al bewezen dat ze geschikt zijn voor het veldwerk en blijven de nadruk leggen op duurzaamheid en precisie. Drie opvallende nieuwe 38 mm-versies met een zwarte, vintage groene of grijze wijzerplaat en met een nubuck lederen band, brengen het ontwerp dichter bij de historisch kleinere horloges waarop het is geïnspireerd.

Of kies een nieuwe 42 mm-versie met een vintage groene of blauwe wijzerplaat, ook met een comfortabele nubuck lederen band. Dankzij ons H-10 automatisch uurwerk met een gangreserve van 80 uur en een balansveer van Nivachron™, één van de meest geavanceerde antimagnetische materialen uit de horloge-industrie, weet u zeker dat u met elke Khaki Field Titanium Automatic een homerun, fieldgoal en slamdunk scoort!

Plan vandaag het avontuur van morgen met een horloge dat krachtig genoeg is voor helden op een missie en cool genoeg is om elke dag te dragen.

Khaki Navy Scuba AutoKhaki Navy Scuba Auto

Ontdek onze Khaki Field Titanium Automatic!