KHAKI NAVY FROGMAN EN VRIJDUIKER PIERRE FROLLA

Voor vrijduiker Pierre Frolla is elk angstig moment een kans, elke uitdaging een nieuw doel. “Behind the Breath” is gefilmd op Hawaï en brengt niet alleen Pierre’s uitzonderlijke vastberadenheid in beeld, maar ook zijn moedige, optimistische houding die achter elke ademteug en elk avontuur schuilgaat.

DE KHAKI NAVY FROGMAN AUTOMATIC VAN HAMILTON IS HET PRECISIE-INSTRUMENT BIJ UITSTEK VOOR ONDERWATERVERKENNERS ZOALS PIERRE

Het horloge is helemaal in zijn element op grote diepte en heeft nu een nieuw, stoer design dat de onmetelijke kracht van de oceaan belichaamt. Meer informatie over ons technisch meest hoogstaand duikhorloge.

Terwijl de gegolfde horlogeband een eerbetoon vormt aan de weergaloze kracht van de zee, biedt de stevige 46mm-kast biedt een veilige behuizing voor de opwindkroon van de Frogman.

ONTDEKKEN

De zwarte, duidelijke wijzerplaat is uitgerust met Super-LumiNova® voor een betere leesbaarheid in omgevingen met weinig licht. De oranje markeringen op de minutenwijzer en op het uiteinde van de secondewijzer zorgen ervoor dat ze eenvoudig en snel kunnen worden onderscheiden.

ONTDEKKEN

Het H-10 automatische uurwerk binnenin garandeert uiterst precieze en betrouwbare resultaten.

ONTDEKKEN

De Frogman heeft een roestvrijstalen kast en is waterdicht tot 30 bar (300 m). Het horloge kan worden gecombineerd met onze nieuwe gegolfde horlogeband in tactisch rubber.

ONTDEKKEN

De krachtige en zeer betrouwbare Hamilton Khaki Navy Frogman Automatic is de perfecte tool voor mensen die grenzen willen verleggen.

Copyright © 2022 Hamilton International Ltd. Alle rechten voorbehouden.